Siapa Lagi Nak Jana RM1,000.86 Dalam 30 Hari Sambil Bersantai & Berborak Kosong?

Ada Smartphone? Ada Internet?

Kini Anda Juga Boleh Mengaut Keuntungan Mudah Melalui YouTube, Google AdSense, Dan Program Affiliate!


Dari: Wazeen Azizan & Gobala Krishnan
Kepada: Sesiapa Yang Ingin Jana Wang Online Dengan Mudah

Hi kawan...

Seperti yang anda tahu, zaman sekarang ini budak darjah 6 pun dah ada smartphone iPhone atau Samsung yang paling latest. Dengan mudah sahaja anda boleh mengambil video HD, edit sampai cun, dan upload terus ke YouTube.

Tapi adakah anda juga tahu, bahawa anda boleh menjana pendapatan mudah melalui YouTube? Cuba anda bayangkan kalau anda boleh menjana pendapatan RM1,000 ke RM5,000 setiap bulan, tanpa perlu sewa ofis, bayar gaji, daftar perniagaan atau jumpa klien - nak tahu caranya tak?

Mungkin anda tahu apa itu YouTube - tetapi adakah anda tahu bahawa YouTube adalah salah satu lubuk duit Internet yang paling menuntungkan? Inilah masa yang paling sesuai untuk anda mulakan Channel YouTube anda sendiri dan mangaut ketuntungan yang besar!

youtube
money

Berikut adalah statistik terkini YouTube:

  • Lebih dari 1 billion pengguna (lebih besar dari Instagram) dari seluruh dunia
  • Trafik di YouTube meningkat lebih dari 50% setiap tahun selama tiga tahun lepas
  • 80% pengguna YouTube dari luar US, kebanyakkan mereka di Asia termasuk Malaysia
  • Pendapatan iklan YouTube meningkat lebhi dari 50% tahun lepas
  • Jumlah YouTube Channel yang menjana lebih dari USD100,000 setahun juga miningkat sebanyak 50% tahun lepas

Seperti yang anda boleh lihat dibawah, saya mulakan satu channel baru di YouTube dan dalam masa 30 hari, saya berjaya buat RM1,000.86- tanpa membeli iklan atau membayar kos mahal untuk merakam video secara professional!

youtube income

Yang paling penting, saya dapat jana pendapatan ini tanpa bantuan dari sesiapa pun - termasuk celebriti, kerajaan, rakan JV atau partner!

Kalau anda tak tahu, Google Adsense ini adalah program iklan online yang terbesar di dunia. Setiap kali anda tonton video saya, anda akan nampak iklan sebelum video bermula... iklan ini anda boleh Skip selepas 3-5 saat tetapi dalam masa singkat itu, saya dah dapat duit!

Ini pula screenshot dari akaun affiliate Shareasale saya:

Ya, jumlah RM1,000.86 dalam masa 30 hari sahaja - tanpa website, tanpa beli iklan Fesbuk, tanpa menjual apa-apa, dan tanpa keluar modal satu sen pun.

Cuba anda bayangkan jika anda berkerja part time, berapa banyak duit yang anda boleh buat dalam sebulan? Berapa banyak wang yang akan anda bazirkan untuk pergi ke tempat kerja setiap hari?

Berapa jam anda kena kerja keras setiap hari? Adakal ia berbaloi untuk bekerja sampai lewat malam, tapi pada hujung bulan dapat gaji RM700 je?

Kalau ada cara yang lebih senang, dimana anda tidak perlu keluar rumah, boleh bersantai dan berborak kosong, dan tidak perlu apa-apa selain handphone anda dan Internet - adakah anda berminat nak tahu caranya?

Dalam laman ini, saya akan bongkar segala rahsia saya, dan dalam masa 30 hari anda juga boleh menjana pendapatan pasif yang 100% automatik melalui YouTube..

Jika anda masih berminat, teruskan membaca..


Siapa Saya, Dan Mengapa Anda Perlu Ikut Panduan Saya?

Nama saya Gobala Krishnan, dan sejak tahun 2001 saya dah mula buat duit secara automatik melalui Internet, dengan website percuma dan modal RM0.00...

Saya berjaya menjana lebih dari RM4,216,000 - YA - lebih dari 4 Juta Ringit Malaysia melalui pelbagai jenis website dan perniagaan, semuanya 100% online..

Tak percaya? Lihat bukti pendapatan saya dari sistem JVZoo, salah satu sistem jana duit yang terkemuka di pasaran antarabangsa:

jvzoo income

Cuma lihat gambar di bawah ni... duit masuk tak berhenti-henti ke akaun PayPal saya.. beribu-ribu USD dalam satu hari sahaja... esoknya sama jugak beribu-ribu USD masuk syok gila...

duit paypal

Seperti yang anda boleh lihat, saya tak tipu. Saya tak ajar anda cara buat duit online dari membaca buku orang lain... saya akan ajar anda dari pengalaman saya sendiri, dan teknik-teknik yang terbukti berkesan..

Kisah kejayaan saya pernah diterbitkan di akhbar Bahasa English terkemuka di Malaysia, New Straits Times, dan pelbagai terbitan lain termasuk majalah-majalah perniagaan:

gobala krishnan

Perniagaan internet membolehkan saya travel ke seluruh dunia, tanpa perlu bimbang pasal duit, tanpa perlu minta cuti dari majikan.

gobala krishnan

Saya bukan nak berlagak.. apa yang saya capai sebenarnya sesiapa pun boleh buat..

Anda boleh buat juga, asalkan anda ada mentor yang betul-betul expert dalam perniagaan Internet dan cara menjana wang automatik..

Mungkin anda ada keraguan..


Dah Cuba Buat Duit Dengan YouTube Tetapi Gagal?

Ya, saya tahu ramai yang dah cuba buat duit dengan YouTube, tetapi gagal. Masalahnya bukan tak boleh buat duit dengan YouTube... masalahnya mereka buat suka hati sahaja, tanpa panduan yang betul atau teknik yang terbukti berkesan.

Kalau anda ikut cakap orang yang gagal, pasti mereka akan kata tak boleh buat, betul tak? Jadi, jangan dengar cakap orang yang gagal, kecuali kalau anda pun nak gagal juga!

Dari webinar saya, anda akan belajar cara yang paling mudah untuk membina senarai pelanggan (subscribers) YouTube channel anda, cara mandapat idea untuk video yang akan popular, cara kaji selidik tajuk yang hot, dan sebagainya..

Kalau anda ikut apa yang saya ajar, anda akan mendapat results seperti ini:

duit mobile

duit mobile

Ya, saya pun pernah cuba buat duit melalui YouTube dan gagal, tetapi saya tak putus asa..

Saya buat eksperimen saya sendiri dengan meneliti Channel YouTube yang berjaya, dan saya cuba tiru apa yang mereka buat, sehingga saya berjaya!

Kini, saya telah bongkar rahsia sebenar buat duit dengan YouTube dan AdSense yang terbukti berkesan. Formula saya boleh di tiru oleh sesiapa pun, walaupun anda seorang newbie dan tak pernah jana satu sen pun melalui Internet..

Jadi, jangan bimbang..

Malu Tunjuk Muka Depan Kamera? Tak Perlu!

Ya, saya faham... ramai yang malu tunjuk muka depan kamera, takut tak cukup hensem atau cun untuk YouTube. Atau, ramai juga yang tak nak tunjuk muka sebab nak "underground", takut bos nampak.

Jangan bimbang...

Kecuali kalau anda nak buat channel bersolek / make up, anda tidak perlu tunjuk muka depan kamera. Ada bermacam-macam cara buat video selain tunjuk muka... sebagai contoh screencast computer, PowerPoint slide, rakam demo tunjuk tangan sahaja, rakam screen smartphone dan sebagainya..

Tak percaya?

Lihat channel ini, semua upload hanya tunjuk screen komputer sahaja:

Jadi, tak penting anda tunjuk muka... yang penting anda faham cara mendapat subscribers di YouTube dan cara mempromosikan chanel anda dengan efektif..

Ini lagi satu contoh, channel gaming yang popular dengan 1.2 juta subscribers, tanpa tunjuk muka langsung! kandungan video senang je, dia main game dalam smartphone atau iPad, rakam dan komen cara dia main... best gila memang pasaran yang besar untuk video gaming!

Cuba anda bayangkan kalau anda ada 2 juta subscriber YouTube, anda boleh manjana beribu-ribu USD dari duit iklan sahaja setiap bulan! Itu tak termasuk lagi menerima produk percuma dari pembekal, sponsorship, jualan produk anda sendiri, kontrak tulis buku dan sebagainya!


Buat Kali Pertama, Saya Dedahkan Rahsia Jana Wang Automatik Dengan Youtube

Memperkenalkan panduan lengkap DuitVideo..

...Buat kali pertama dan terakhir, saya sudi kongsi rahsia bagaimana saya melancarkan YouTube Channel yang gempak, dan menjana lebih dari seribu ringgit dalam 30 hari tanpa website, blog, senarai emel atau iklan..

Saya buat semuanya 100% percuma dengan smartphone, kamera dan media sosial...

Ini bukan panduan "copy and paste" dari buku lain (seperti yang ramai buat) - ini 100% dari pengalaman saya sendiri..

Ini bukan panduan "basi" dari 3 tahun lepas... semua tips PANAS yang saya berikan..

Melalui video coaching ini anda boleh belajar dari saya 1-on-1dan selidik semua teknik rahsia yang saya gunakan., termasuk:

  • Jenis-jenis video yang boleh anda buat untuk meletupkan YouTube anda
  • Fakta penting mengenai jenis pendapatan melalui iklan di YouTube
  • Cara betul dan cara salah untuk membuat Channel anda di YouTube
  • Cara menghasilkan YouTube Channel baru dan masukkan basic settings
  • Cara mendaftar akaun Google Adsense dan setup kaedah pembayaran kepada anda
  • Setting default yang boleh anda gunakan untuk memudahkan kerja upload video baru
  • Cara setting tajuk video, kata kunci dan description yang efektif
  • Cara menghasilkan thumbnail video yang menonjol tanpa Photoshop
  • Cara edit video anda tanpa perisian tambahan, tanpa perlu keluar modal
  • Rahsia optimization & ranking YouTube yang dijamin boleh mendapat ranking tinggi dalam Google
  • Cara betul letupkan jumlah subscribers dengan menganjurkan "giveaway" dan pertandingan
  • Dan banyak lagi rahsia-rahsia YouTube terkini..

Jika anda berminat untuk mencilok rahsia saya dan mula menjana pendapatan automatik dalam masa 24 - 48 jam yang akan datang, pesan sistem DuitVideo sekarang juga!

Ini bukan DVD,jadi anda boleh muat turun semua video ke komputer anda dan simpan selama-lamanya.


Tak Ada Cara Yang Lebih Mudah Buat Duit Melalui Internet..

Kalau anda berminat nak buat duit online, inilah cara yang paling mudah... anda tiada apa-apa alasan untuk tutup laman web ini sebelum membuat tempahan..

Dengan teknik-teknik yang akan saya ajar dalam panduan lengkap DuitVideo, anda:

  • Tak perlu keluar modal satu sen pun (kalau dah ada smartphone)
  • Tak perlu tahu programming, web design atau apa-apa skil teknikal
  • Tak perlu ada pengalaman perniagaan online / offline
  • Tak perlu daftar nama perniagaan / Sdn Bhd di SSM
  • Tak perlu ada wajah cantik / glamor / muka hensem :)
  • Tak perlu pandai bercakap dalam Bahasa English
  • Tak perlu bina laman web, pasang blog atau tulis artikel
  • Tak perlu jual apa-apa, bukan MLM, bukan pelaburan
  • Tak perlu buat full-time, boleh guna nama samaran je :)

Aiks.... masih baca lagi? Buat tempahan anda sekarang juga sebelum harga naik selama-lamanya..

Kalau anda nak tunggu cara yang "lebih mudah" anda hanya tipu diri sendiri. Takkan anda nak biarkan orang lain mengaut keuntungan luar biasa dari lubuk duit YouTube sementara anda duduk lihat je?


Testimoni 100% Tulen Dari Pembeli Awal Sistem Duit Video!

..
..
..

Duit Video Mengubah Mindset Saya Betapa Mudahnya Nak Buat Duit Dengan Adsense!

Dah lama sebenarnya saya tinggalkan Adsense sebab dulu hanya guna blog Bahasa Inggeris sahaja. Saya tak ada banyak masa dan fokus untuk maintain blog, content dan sebagainya.

Ada juga terbaca cara gunakan platform YouTube tapi saya tak berapa nak ambil kisah sebab rasa macam kena buat benda yang sama. Video dalam Bahasa Inggeris, SEO dan macam-macam lagi.

Sangat skeptikal! Tapi, bila saya dapat akses Duit Video ni, mindset saya berubah 100%.

Dengan YouTube sebenarnya kita tak perlu nak risau tentang bahasa sebab dalam statistik YouTube, 80% video views adalah datang dari video yang bukan berbahasa Inggeris!

Maksudnya, market di YouTube adalah sangat besar untuk video dalam bahasa lain selain dari bahasa Inggeris.

Dan yang paling penting - strategi yang ditunjukkan tak perlu pun ada website, blog, artikel dan segala bagai.

Cuma guna video di YouTube sahaja.

Ia sangat mudah dan boleh dibuat secara santai sebab ia adalah income pasif dari Adsense."

Md Asri Abd Manaf

..
..

murtadaSalam tuan.

Nak cakap sikit pasal duit video ni.

First sekali nak bagitau yang cara pembelajaran dia memang user friendly, tak serabut nak fikir. Tengok, dengar je dah terus faham. sebelum ni memang tak tau pape pasal adsense ni. Tapi bila tengok course duit video ni baru tau ada jugak cara buat duit senang macam ni.

Selama ni ingat kene jual barang je. Haha. So, memang saya rekemen lah kalau orang2 kat luar sana nak tambah income dengan cara dalam duit video ni. Nanti next time saya nak tepek result saya pulak.

Bagi masa sebulan. Hahaha. Cara senang tak boleh kan. Terima kasih tuan wazeen dgn gobala sebab perkenalkan produk ini.

Murtada Md Nor

..

Diskaun 90% Untuk Masa Terhad Sahaja!

Siapa cepat dia dapat. Harga rendah ini hanya dijamin untuk...

Untuk masa yang terhad, anda boleh mendapatkan panduan lengkap sistem Duit Video pada harga yang murah, dengan diskaun 90% sah untuk masa yang terhad sahaja...

HARGA BIASA:

RM1,900

HARGA PROMOSI:

RM190

Jadi walaupun anda memang betul-betul sibuk, saya tidak mahu anda terlepas peluang ini untuk belajar rahsia saya telah saya bongkar mengenai cara menjana duit mudah dengan YouTube.

Tekan butang "Tempah Sekarang dibawah untuk mendapatkan panduan lengkap DuitVideo dan bongkar sendiri rahsia menjana duit automatik dari YouTube, Adsense dan affiliate!


F.A.Q Penting

S: Boleh jelaskan sekali lagi secara ringkas apa itu Duit Video?
J: Duit video ni adalah 30 lebih video tutorial yang akan tunjukkan anda langkah demi langkah untuk buat income melalui Youtube. Anda juga akan diberi pilihan untuk upgrade ke pakej Advance di mana anda akan dapat 8 minggu LIVE Webinar bersama tuan Gobala Krishnan, lesen reseller dan juga bonus-bonus hebat yang lain seperti software yang akan mempercepatkan lagi proses anda untuk jana wang di Youtube.

S: Saya newbie, boleh ke saya buat sistem Duit Video ni? Saya tak reti la buat video..
J: Semua orang boleh buat income melalui video Youtube ni, tak kisah la anda newbie ke otai ke.. semua adalah sama. Kami sendiri pun mula dari zero dalam niche kami di Youtube, dan kami berjaya buat 4 angka dalam masa sebulan. Kami akan tunjukkan anda cara senang untuk buat video.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas beli Duit Video?
J: Kalau anda dah ada laptop/pc dan internet, anda dah tak perlu modal lain lagi. Itu yang bestnya. Tapi kalau anda tiada laptop/pc pun, anda boleh buat video dengan gunakan Smartphone anda :)

S: Adakah income saya nanti datang dari program Adsense sahaja?
J: Tidak. Sebenarnya bukan Adsense sahaja, anda jugak boleh terima komisyen dari program Shareable atau program-program affiliate lain termasuk affiliate tempatan seperti Lazada, Zalora dan sebagainya. Kami akan tunjukkan anda caranya nanti.

S: Saya jenis pemalu dan tak pernah pun tayang muka kat video. Boleh ke?
J: Hehe..sebab tu kami dah bagitau dalam surat jualan kami, anda tak perlu ada muka ensem pun, tak perlu muka cun pun, anda boleh buat income Youtube ini dengan rakam screen pc anda pun boleh, rakam tangan anda sahaja tengah main game atau apps lain pun boleh :)

S: Ada jaminan tak?
J: Of course ada.. Jika anda sudah ikut apa yang kami kongsikan kepada anda langkah demi langkah, anda perlu tunjuk bukti kepada kami yang anda tak berjaya buat satu sen pun melalui panduan ini, jadi kami akan pulangkan 100% duit anda. Jaminan ini sah dalam masa 30 hari selepas pembelian anda sahaja.


RESELLER : LANKAPO

Untuk bantuan sila hubungi:

Emel: lankapo79@gmail.com